Tango Video Calls

Tango Video Calls 3.20.186432

Videobellen tussen smartphones en pc

Tango is een dienst voor het maken van videobelletjes. De gratis software maakt verbinding met gebruikers via thuiscomputers, iPhones & Android-telefoons en is dus vergelijkbaar met Skype. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goed beeld & geluid

TEGEN

  • Te gretig bij importeren contacten

Uitmuntend
8

Tango is een dienst voor het maken van videobelletjes. De gratis software maakt verbinding met gebruikers via thuiscomputers, iPhones & Android-telefoons en is dus vergelijkbaar met Skype.

Heb je een moderne smartphone, dan staat er vast en zeker een VoIP-dienst op je toestel. Met zo'n applicatie bel je gratis over internet naar vrienden & familie en kies je tussen geluid of beeld (met geluid uiteraard). Tango voegt zich door de goede kwaliteit bij het huidige clubje kwaliteits-apps voor internettelefonie maar hoe is de ervaring ten opzichte van Fring en Skype?

Tango valt op door de snelle installatie, want een account is zo aangemaakt. Daarna toont Tango je contacten, met een cameraatje bij de personen die Tango hebben geïnstalleerd. Wil je dat je vrienden Tango ook gaan gebruiken dan nodig je ze uit met een mail of sms. De belkwaliteit is via een draadloos netwerk zeer goed (audio én video) en wij zijn dan ook van mening dat Skype al lang niet meer regeert op dit gebied.

Tango werkt op vrijwel alle nieuwe telefoons en tablets, wat de app bijzonder functioneel maakt. De pc-versie is ook nog eens licht en snel geprepareerd, wat het aanbevelen bij vrienden vergemakkelijkt. Dit soort applicaties -eenvoudig en functioneel- doen ons voormalige toppers als Skype steeds sneller vergeten.

Tango Video Calls

Download

Tango Video Calls 3.20.186432